12 Aralık 2008 Cuma

geride bırakmak

bazen bir sevgiliyi, bazen bir şehiri, bazen anıları herşeyi terkedip gitmekdir. ya isteyerek yapmışsıznıdır ,yada zorunlu olarak. isteyerek yaptıysanız zaten sorun yoktur bir süre anılarını yaşar kurtulursunuz yenilerini bulur onları geride bıracağınız günün gelmesini beklersiniz. ama zorunlu olarak bırakıyorsanızki bu bir devlet işine girip atamanızın yapılması askerlik olabilir işte en çok koyacak olan durum budur. ben yokken beni unuturmu dostlarım, eskisi gibi olurmu herşey, 7/24 birlikte olduğunuz insanları ailenizi hatta en kötüsü sevgilinizi geride bırakıyorsunuzdur ve içiniz kendini kemirmeye başlar. çünkü her ne kadar insanlara güvensenizde beyninizin bir yerinde bilinçaltında insanların nankör olduğu olgusu sonucu hep unutulma aldatılma, terkedilme korkusuyla yaşaycaksınız demektir. hem gitmek isteyecek bir an önce geri dönmek için hemde gitmemeyi tercih edeceksinizdir ama bu sizin elinizde değildir ve yaşayıp görelim varsa kaderde üzülmek üzülürüz diyerek terk-i diyar eyleyeceksinizdir. geride bırakacaksınızdır herşeyi belki tekrar dönüp onları almak için belkide tamamen hayatınızdan silmek için.

2 yorum:

bohemyan king sineyk dedi ki...

yow dostum, insanlar nankör değildir.. durumun getirilerine göre hareket etmek nankörlük değildir, oporçunizmdir. orçun isimdir, op opereytır mıdır nedir intirnet sitelerinde var ya, ist de işte istanbul. yani istanbullu op orçunu seven herkes tehlikelidir.. hmm hmm.

arif dedi ki...

zihnniyetine iyi dilek elçisi yollayıp hiç erkekçe olmasada iki kurşun sıkmak isterdim. gitmiş olmak başlı başına bi damgadır zaten mimlisindir sen artık dönsende dışlanırsın sevsende yuhlanırsın. arayıp soranlar olur gözlerin dolar avuçlarını sıkarsın gözlerinden fire vermemek için hemen yarın sabah ilk otobüsle geri dönüyorum dersin kendi kendine sonra sabah olur daha bi hoker olmuşsundur o mezar yatağında bırak otobüsü aramayı ayaga bile kalkamazsın. suçluluğu sindirsende içinde o bi süre yaşayacagını sonra yerine yenilerini alacagını sandıgın anıların yeni dünyanda birçok insanın imrenecegi bir olayın anı statüsüne erişmesiyle bile en kral anıların olmaya devam ederler. kabul et artık sen terkettigin bir kentin girişine yapılabilecek bir mezarlıgın içinde çürümüş bir et yıgını olabilirsin en fazla ve seni ziyarete gelen insanlarla mutlu olsanda hiç biri seni ordan geri kaldırmaz.